maanantai 24. joulukuuta 2012

Ihanaista Joulua!

Haluamme Onnan kanssa toivotella Kaikille, ihan jokaiselle,

Ihanaista, rauhallista, rentouttavaa ja 
juuri sellaista Joulua 
mitä olitte toivoneetkin!!!



 - Suikka & Onna -

sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Joulu-/paljastuspaketti

Kävin perjantaina hakemassa vihdoin kovasti odotetun, tämän kierroksen viimeisen paketin. Paketti tuoksui jouluiselta, joten se paljasti sisällöstä jotain tuoksuja löytyvän jo ennen paketin avaamista ;)

Tuoksun lähteeksi paljastui ihana, sydämenmuotoinen kynttilä joka tuoksuu joululta! Kynttilän lisäksi paketti sisälsi kaksi kerää superihanaa, itselleni uutta tuttavuutta, Cascade 220 Superwash Sport -lankaa, levyn Joulusuklaata, kortin ja ihanan sydänkoristeen. Paketin sisältö oli ihanasti kerätty, sydämillä ja harmaalla yhteneväiseksi.



Tämän syksyn sain ilokseni lähetyksiä ja muistamisia Lankarulla, suurensuuri kiitos syksystä, olet paremmin kuin hyvin osannut valita kaikki omaan mieltymykseen sopiviksi :D


Tähän loppuun vielä hyvä muistutus meille jokaiselle näin huomiselle ja jo tämän päivän valmisteluita ajatellen ;)



- Suikka


Tilaussukat

Sain ennen joulua tilauksen tennarisukista, jotka ovat matkanneet onnellisesti omistajilleen. Tai lähinnä heidän äidilleen, lapset saavat sukkansa vasta joulupukin paketista.

Isommalle violetit/lilat:




Pienemmälle pinkit (valitettavasti kuva vääristää värin, oikeasti ovat kirkkaan pinkit):




Nappasin muutaman kuvan sukista ennen postitusta, kamera on ollut jo tovin kotikotona joululomalla, joten uusimmat kuvat ovat valitettavasti huonoja, kännykällä otettuja versioita.

- Suikka

lauantai 22. joulukuuta 2012

Ukko ja akka

Sain Snyltä ihanan välimuistamisen 1,5 viikkoa sitten. Kuoresta paljastui kauniit piparkakku-ukko ja -akka. Ne on niin sulosia että melkein haukkasin niistä palasen :D


Tällä hetkellä koristeet roikkuvat kaunistamassa meidän joulukuussa. Korkealla. Siellä mihin kissat eivät ylety. Siellä missä kaikkein varjelluimmat koristeet ovat.

Kiitos!

- Suikka

maanantai 17. joulukuuta 2012

Pikkuenkelipaketti

Marraskuu tuli, meni ja alkoi joulukuu, mutta Sny-pakettini ei postilaatikkoon tipahtanut. Emo riensi apuun ja lähetti minulle kauniin ruskeansävyisen paketin. Paketin langat ovat minulle aivan uusia tuttavuuksia ja ihania sellaisia. Riisisuklaa on, ihme kyllä, edelleen syömättä, mutta eiköhän tämä erhe korjaannu iltaan mennessä.
Pinon pohjimmaisena olevan Sukka -lehtisen olen jo muutamaan otteeseen selannut lävitse, aivan ihania ohjeita.




Kortti paljasti minulle kierroksen Snyni olleen Sininen satutar, toivottavasti hänellä on kaikki hyvin. Kiitos alkukierroksen ihanista paketeista, olisihan minun sinisistä keristä pitänyt arvata sinun olevan niiden takana :)

~Onna~