tiistai 21. helmikuuta 2012

Kiitos Sny!

Hihiii, nyt se tuli! Kevään ensimmäinen paketti Snyltäni. Sain päivällä soiton miekkoseltani, että minua odottaa paketti postissa. Enhän tietenkään malttanut hakea kotoa postilappusta vaan miekkonen tavasi minulle paketin tunnuksen ja kipaisin kotimatkalla hakemassa pehmoisen paketin kotiin <3 Tunnetusti malttamattomana ihmisenä paketti oli tietenkin pakko aukaista jo kotimatkalla.

Snyni muisti minua 2 kerällä aivan ihanan pehmoista 100% merino superwash-lankaa, neuloilla ja mittanauhalla.


Mittanauha tulikin tarpeeseen, koska liian pienet työt ovat tulleet minulle jo näköjään tavaksi. Vielä en ole keksinyt mitä langasta tekisin. Se on niin pehmeää, että tekisi mieli ottaa se vain tyynyksi poskea vasten.

Lisäksi ystävänpäivän aikoihin sain Snyltäni kauniin värisen ystävänpäiväkortin. Kiitos Sny!

maanantai 20. helmikuuta 2012

Väriä elämään!



Viime viikolla se päivä vihdoin oli, postista oli tullut ilmoitus: isokokoinen kirje on saapunut. Ja siellä se odotti, kevään ensimmäinen paketti SNYltä! Voi sitä iloa ja riemua. Meinasin repiä paketin jo postissa auki, vaivoin maltoin kotiin asti.

Ja tässä se on, ensimmäinen lähetys avaamattomana kauniissa paketissa.
Otin kuvat keinovalossa, joten värisävyt eivät ole ihan oikeat, mutta ehkä se annetaan anteeksi?


Paketista paljastui ylhäällä jo näkyvillä oleva energiaa pursuava Väriä elämään -kortti, vähän (hemmottelu)suklaata, kerä uutukaista 7 veljestä lankaa (peipon sävyisenä) sekä ihana itsetehty huivi.


Tässä vielä ihanan lämmin ja pehmeä Revontuli-huivi levitettynä lattialle. Lankaa en tosin tunnistanut, mutta haitanneeko tuo? Värisävyt ovat erittäin mieluiset, kävelin koko illan uusi huivi harteilla nauttien sen ihanasta lämmöstä ja suunnittelin sen viemistä töihin suojelemaan ja lämmittämään harteita vetoisten ikkunoiden alle.


Suurensuuret kiitokset SNY, hyvin osasit ensimmäisen paketin koota! Voin siis huolettomasti jäädä odottamaan maaliskuuta ;)

- Suikka



torstai 16. helmikuuta 2012

Kiitos SNYni!

Ihan niinkuin tietäisit että viime viikkoina olen ollut todella kiireinen, en ehdi bloggailla, vain haaveilla puikoista, olen osittain netin ulottumattomissa, ja matkustan lähes viikottain lähes toiselle puolelle Suomea ja takaisin. Joten suuri kiitos ihanainen SNYni suuresti postikorteista joita tasaisin väliajoin kaiken kiireen keskellä tipahtaa postilaatikkoon! Ilo on suuri kun huomaan että kaiken kiireen keskellä joku muistaa ja lähettää tervehdyksiä :D

Lupaan lisäillä kuvia aina sitä mukaan kun minä, kamera ja kortit/lähetykset ollaan samassa osoitteessa!

- Suikka